Vegansk panini på 190 Shell-stasjoner!

5.juni lanserte Danora AS en vegansk Panini chorizo på Shell-stasjoner i Norge. Jeg har ikke prøvd den ennå, men gleder meg og synes det er utrolig kult at det kommer flere og flere veganske alternativer overalt.

– Vi ser et stadig større marked for veganske produkter, og er svært stolt over vår nye panini med soyabasert chorizo og osteerstatning. Den har mye smak og ligger på samme høye kvalitetsnivå som vårt øvrige italienske sortiment, sier Johanne Skjenneberg, key account manager i Danora.

For å sikre den gode smaksopplevelsen har Danora testet mange veganske kjøttalternativ. Valget falt til slutt på den veganske chorizoen, med en herlig krydret smak, og å toppe paninien med chipotle-saus. Det er derfor en spicy og smaksrik panini som nå lanseres, står det i pressemeldingen fra Shell.

– Etterspørselen etter kjøttfrie produkter er økende, og vi synes det er kjempegøy å kunne tilfredsstille en ny kundegruppe hos oss. Så er vi også ekstra stolte over å ha tatt inn et rent vegan-produkt, med soyabasert chorizo, sier Hæge Vagle i St1.

Har dere prøvd den?

2 tanker på “Vegansk panini på 190 Shell-stasjoner!

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s