Nytt år – nye muligheter

Godt nytt år på godt etterskudd. Jeg har tatt meg en god og nødvendig pause fra bloggen de siste månedene og det har vært utrolig deilig. Jeg har snakket litt om hvordan jeg har hatt det på snapchat og facebook-siden min, men ikke noe særlig her på bloggen og nå kan jeg jo fortelle litt om hvordan det går med meg.

I mars i fjor så møtte jeg den berømte veggen. Det var utrolig mye tøffere enn jeg trodde og jeg har en mye større respekt og forståelse for alle som har gått gjennom det samme. Hele våren og sommeren kjørte jeg dessverre på med jobb og prosjekter og hørte ikke på kroppen og hodet mitt. Det burde jeg ha gjort. Det endte med et smell og jeg ble både sykemeldt og måtte avlyse Vegetarfestivalen i Halden, Vegansk Julefestival i Oslo, kokkekurs med Jane, blogging, veganreiser og alt annet jeg drev med.

Å kutte ut alle de tingene jeg har jobbet så hardt for å bygge opp og alt jeg brenner for har vært utrolig tøft og det har vært en lang prosess for å akseptere det og faktisk forstå hvor viktig det var å gjøre det. Jeg jobber også fulltid som flyvert så å ha alt det andre ved siden av, i tillegg til kjæreste, leilighet, venner, trening, matlaging, fritid osv har bare rett og slett ikke gått opp i opp med tanke på at det kun er 7 dager i en uke og 24 timer i et døgn. Jeg fikk en skikkelig knekk.

I etterkant av det har jeg gjort mye for å bli bedre. Jeg jobber nå med et blogginnlegg som forteller mer om det, så håper å få postet det i løpet av neste uke. Jeg har også vært veldig åpen og har svart på alle spørsmål som har kommet inn på mine sosiale medier. Legg meg gjerne til på Snapchat @Veganmannen om du vil følge meg og om du lurer på noe. Jeg håper å være oftere tilbake på bloggen og kunne inspirere med oppskrifter, tips, nyheter og alt mulig. Jeg er utrolig takknemlig for den gode støtten dere har gitt, det er jeg evig glad for.

 

4 tanker på “Nytt år – nye muligheter

  1. Kjenner meg veldig igjen i den knekken, jeg hadde på en måte akkurat begynt å komme meg litt etter den når jeg snakka med deg for første gang før vegetarfestivalen. Det er håp i alle fall, jeg føler meg mye bedre nå. :) Avslapping, bra folk, natur, og morsomme serier er bra ting som hjelper.

    • Huff.. Ja, det er ikke lett. Jeg sliter fortsatt med å komme meg ovenpå igjen, men det går iallefall fremover. Godt å høre at du føler deg litt bedre. Vi sees sikkert på Oslo Vegetarfestival i år også? :) Håper det.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s