Bislett Kebab får nå vegansk kebabdressing!

For bare litt over en uke siden kunne jeg gledelig annonsere at Bislett Kebab hadde begynt med vegansk kebab»kjøtt» og nå kommer enda en nyhet, i dag lanserer de to veganske dressinger!

Bare se her! <3

Dette er bare så utrolig kult og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med smaken. I går var jeg på hovedkontoret og fikk smake denne nyheten og det smakte helt nydelig.

Det er fem brødre som driver Bislett Kebab og de ville utvide sitt sortiment til å inkludere vegetarianere og veganere enda mer. Fra før har de hatt blant annet falafel som de har solgt mye av.

Da jeg først skrev om dette så hadde de ikke veganske dressinger, men nå har de både hvit og rød dressing på alle sine 7 utsalgssteder! Dette må dere bare prøve!

Det er mulig det også kommer flere nyheter fremover, så bare følg med ;)

Her er de to nye dressingene!

Dette innlegget er skrevet som en del av mitt samarbeid med Bislett Kebab.

2 thoughts on “Bislett Kebab får nå vegansk kebabdressing!

  1. hei, dette er jo drit kult, men hvordan er det dette veganske kjøttet stekes? Stekes det sammen med det vanlige kjøttet, bruker de samme panner som kjøtt osv. Dette er jo veldig viktig for mange veganere, inkl meg selv. Men det er kult at verden begynner å gå framover uansett :)

    • Ja, det er utrolig kult! Verden går virkelig fremover :) Såvidt jeg vet så stekes det veganske kebabkjøttet på samme plate som det vanlige kjøttet, men de skraper og vasker det mellom hver gang. For min del så gjør det ingenting da jeg er veganer av hensyn til dyr og ikke fordi jeg synes kjøtt er nødvendigvis veldig ekkelt, men jeg skjønner at det er flere som kanskje synes det er ubehagelig. For min del tenker jeg bare at det er fantastisk at de har begynt med dette og kanskje etterhvert at de kan få en egen stekeplate, det hadde vært best.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s