Narvesen solgte mer veganpølse enn baconpølse!

15049928_10154595276072707_1135537298_n

Narvesen lanserte veganpølser i noen utvalgte butikker forrige uke og responsen har mildt sagt vært overveldende. Jeg har tatt en prat med Ida Håvik i Narvesen.

– Vi er rett og slett tatt på senga av den enorme etterspørselen etter veganpølser, og er nå utsolgt i de to testbutikkene i Oslo. Faktisk er det solgt mer veganpølser enn bestselgeren baconpølser i disse butikkene i forbindelse med lanseringen, og hele fire tusen pølser er snart revet bort fra totalt fem testbutikker i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Det er mye for et nytt produkt, selv en kjøttpølse. De tre sistnevnte butikkene har igjen nok pølser til at de klarer seg til neste levering. Bergen var tomme fra lørdag til tirsdag, men har fått inn igjen nå, sier Håvik.

Jeg var på Narvesen lørdag 5. 15033545_10154595276067707_286216759_nnovember når pølsene ble lansert og livestreamet på facebooksiden min sammen med Sally fra appen Vegan Norway. I løpet av tiden vi var der så kom det kjempemange innom som spurte om de veganske pølsene og det var utrolig gøy. Jeg måtte selvfølgelig spise et par pølser selv og de var kjempegode. Chorizo er min favoritt, men den andre er også god. Spesielt med litt spicy ketchup på og litt sennep.

– Kjøpmennene tror knapt det de ser når de sjekker salgstallene, og ingen hadde forventet at veganpølsene ville selge så godt som de har gjort. Vi er lovet ny levering fra Tyskland førstkommende torsdag kveld. Vi har nemlig måttet kjøpe opp hele lageret til den tyske produsenten, og pølsene blir hastesendt oppover med egen bil. Vi har også stående en restbestilling ut over dette, som de nå jobber på spreng for å få produsert opp, avslutter Håvik.

Se så bra reklame det er for veganpølsene utenfor Narvesen!

Se så bra reklame det er for veganpølsene utenfor Narvesen!

Dette innlegget er en del av et sponset samarbeid jeg har med Narvesen

2 thoughts on “Narvesen solgte mer veganpølse enn baconpølse!

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s