Trondheim Vegan Fair

Foto: Anne Rassbach

Fult hus på fjorårets festival.                                                     Foto: Anne Rassbach

Lørdag 23. april blir Trondheim Vegan Fair arrangert for andre året på rad. Jeg fikk dessverre ikke vært der i fjor, men håper absolutt å komme i år og jeg gleder meg masse. Jeg har tatt en prat med arrangør Emma Jarvis om hva man kan forvente seg i år og hva hun gleder seg mest til.

Foto: Anne Rassbach

Foto: Anne Rassbach

Emma er fra Birmingham i England, men flyttet til Oslo i 2012. Sommeren 2013 flyttet hun til Trondheim og har blitt der siden. Hun har hatt flere tilfeldige jobber, alt fra nanny til fundraiser for Greenpeace, lærer og kokk. Da hun ble veganer for et par år tilbake bestemte hun seg for starte en vegansk festival i Trondheim etter inspirasjon fra Oslo Vegetarfestival.

– I fjor var det mellom 1000 og 1500 som kom innom festivalen. Det var utrolig uventet men veldig gøy. Tilbakemeldingene var folk var at de koste seg masse, likte maten og gledet seg til neste år. Noen sa det var litt trangt med plassen så det har vi prøvd å ta høyde for i år, sier Emma.

Les mer på facebook-eventet her!

Hun forteller at i år kan de friste med flere stands, kokkekurs og workshops i tillegg til en ny kinosone, moteshow og goodiebags til de som kommer. Hun gleder seg spesielt mye til moteshowet som fokuserer på at veganisme ikke bare handler om mat, men også klærne vi går med. I år har de i tillegg fått støtte fra Trondheim kommune som gjør at de kan fortsette å ha gratis inngang.

NYHET! Jeg og Jane kommer på festivalen for å holde kurs. Vi skal ha gratis kurs fra 14.00-14.45 så vi håper mange kommer og blir med på det! Vi gleder oss masse.

Foto: Anne Rassbach

Foto: Anne Rassbach

– Vi ønsker å gjøre veganmat tilgjengelig for alle og håper mange vil ta turen til Trondheim Vegan Fair 23. april. Vi gleder oss utrolig mye, avslutter hun.

10806288_801918033189929_4099680843607339398_nFakta om festivalen:

Sted: Verkstedhallen og Lobbyen, Strandveien 29, Trondheim
Dato: Lørdag 23. april 2016
Tidspunkt: 10.00 – 18.00
Pris: Gratis!
Nettsider: www.trondheimveganfair.no

2 thoughts on “Trondheim Vegan Fair

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s