Kongler og Gress – en vegetarisk podcast!

2016-02-08 20.23.37

De siste ukene har jeg og en venninne jobbet med en helt ny, vegetarisk podcast og nå har vi endelig lansert den. Man kan laste ned en ny episode hver uke og det koster ingenting. Dette er så vidt vi vet den aller første podcasten av sitt slag i Norge, og vi håper den kan inspirere de som hører på.

Heidi og meg på lanseringsfest. Foto: Håkon Asker

Heidi og meg på lanseringsfest

Min podcast kollega heter Heidi Røneid og er kjent fra blant annet NRK-sendingene om sjakk der hun er en av ekspertene i studio. Hun er også gründer og startet Oslo Vegetarfestival for noen år siden. Denne festivalen har vokst seg veldig stor og hadde i fjor over 6000 deltagere. Jeg og Heidi ble kjent da vi begge jobbet i dyrerettighetsorganisasjonen NOAH – for dyrs rettigheter og hun har også blitt nevnt en del på bloggen tidligere da vi har «4 stjerners middag» sammen, i tillegg til to andre venner av oss.

Vi har spilt inn to episoder allerede. Den første i vårt faste studio på Sagene og den andre på en ferie vi nylig hadde på Gran Canaria. Jeg håper dere vil laste disse ned, og at dere koser dere med å høre på. Enten om det er til en kaffekopp før dere drar på jobb, på trikken på vei til skolen eller hjemme på kvelden når dere slapper av med et glass vin. Vi har planlagt mange forskjellige temaer fremover med flere spennende gjester og innslag. Hvis dere har noen tips til hvem vi kan intervjue, eller hva vi bør ta opp så send oss veldig gjerne en e-post til kongleroggress@gmail.com og husk å følg oss på facebook på www.facebook.com/kongleroggress.

SAMSUNG CSC

Mandag denne uken hadde vi lansering hos Funky Fresh Foods på DogA. Det var mange hyggelige mennesker som stilte opp og vi koste oss masse. Det var salg av pasta carbonara denne dagen i tillegg til masse godt å drikke på. Vi hadde quiz og loddet ut kokebøkene «Grønt» og «Raw», begge fra Funky Fresh Foods. Vi loddet i tillegg ut billetter til Oslo Vegetarfestival og en matkasse fra Veganermat.

SAMSUNG CSC

Du kan laste ned episoder gratis på iTunes, eller du kan trykke på bildet under så kan du høre på oss gjennom acast :) Vi høres!

Skjermbilde Kongler og Gress podcast

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s