Vegansk Julefestival 2015

Vegansk Julefestival 12 desember 2015

Lørdag 12. desember 2015 så braker det løs – jeg arrangerer nemlig en vegansk julefestival i Oslo. Dette er noe jeg har jobbet utrolig masse med siden begynnelsen av året, og jeg er veldig stolt over å ha fått dette på plass.

En veldig stolt arrangør som gleder seg til 12. desember :)

En stolt arrangør som gleder seg :) Foto: Orhan Kuresevic

Nå jobber jeg iherdig med å få med best mulig stands som kan selge etiske, miljøvennlige, dyrevennlige og gode julegaver og mattilbydere som kan lage nydelig vegansk julemat til alle som kommer. Det blir også kokkekurs fra noen av de mest anerkjente og flinke vegankokkene Norge har å by på, og det blir også en overraskelse i tredje etasje på Vulkan Arena hvor vi skal være.

Mer informasjon kommer fremover både her og på www.julefestival.com så følg med.

Følg festivalen også på sosiale medier, vi er både på Facebook, Twitter og Instagram.

Hvis du eller ditt firma vil være med på festivalen, så send en e-post til julefestival@gmail.com og merk med *stand*. Hvis du har lyst til å melde deg som frivillig, så send en mail til samme adresse og merk med *frivillig*. Vi trenger masse flinke folk som kan være med å gjøre dette til den største og beste veganske julefestivalen noensinne. Jeg kan love et flott frivillig-miljø, gratis mat og backstageområde. Woohoo!

Se forresten så flott logo vi har, laget av den fantastiske Sally Renshaw fra Vegan Norway:

Jeg håper iallefall flest mulig av dere holder av 12. desember og kommer ut til Vulkan Arena i Oslo for å støtte opp om dette arrangementet. Inngang koster 100 kroner og festivalen er åpen fra 12-18. Kanskje den blir så stor at neste år kan vi ha den over to dager? Det hadde vært noe.

Meld dere gjerne på facebook-eventet for festivalen (det er over 6000 påmeldte allerede), og inviter venner og kjente som dere tror kan ha interesse av en slik festival. Den er iallefall for alle, uansett om man er veganer, vegetarianer eller ingen av delene. Vi har også tilrettelagt for rullestolbrukere og for alle aldre.

Håper vi sees! :)

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s