Kom på Oslo Vegetarfestival i helgen!

10277064_563180747133252_1298661122299748306_n

I helgen er det igjen klart for Oslo Vegetarfestival. Dette er sjette året det arrangeres, og i år er det ekstra mange utstillere, ekstra mye spennende som skjer og ekstra mange som har meldt sin interesse. Jeg kommer til å være der hele helgen, kommer du?

I fjor lovte jeg B-MRrWsIEAAQDWsmeg selv at i år skulle jeg ikke gjøre noenting på festivalen, bare gå rundt og kose meg. Spise god mat. Hilse på flotte folk. Men sånn ble det jo ikke. I år skal jeg ikke bare ha kokkekurs, men jeg skal holde foredrag, være med i Veggispreik-hjørnet og ha egen stand. Jaja, sånn kan det nå gå :)

Både lørdag og søndag kl. 12.00 kommer jeg og Jane fra VeganMisjonen.com til å holde kokkekurs i et telt ute. Dette er inkludert i inngangsbilletten, og det er førstemann til mølla prinsippet. I fjor fylte teltet seg opp veldig fort, så det anbefales å være tidlig ute for å få plass. I år har vi fokus på proteinrik veganmat, og vi skal lage blant annet en egen festivalburger pluss deilige falafler. Vi får dessverre ikke tid til å lage smaksprøver til alle i år, men vi trekker ut to vinnere av de som har sitteplasser i teltet som vinner hver sin asjett med mat. Så kom tidlig og kryss fingene, for denne maten vil du garantert smake på. Vi legger ut oppskriftene på bloggene våre også selvfølgelig, så du kan lage de hjemme også. Håper de faller i smak!

1854550-11-1432247715620På lørdag blir det også foredrag i rommet i andre etasje, dette begynner kl. 15.00 og varer ca. 45 min. Vi skal snakke om blogging, hvordan nå ut til folk med vegan-budskapet, matfotografering og vi skal også avsløre noe veldig spennende og nytt vi har jobbet med. Så vi anbefaler å ta turen innom her også! Etter foredraget kommer vi til Veggispreik-standen og skal ta en preik der med de som vil. Se hele programmet for standen her eller i bildet til høyre.

OBS! Alle som melder seg på nyhetsbrevet vårt denne helgen kommer til å være med i trekningen av gratis kokkekurs!

Resten av helgen kommer jeg til å være på stand med American Travel og min helt unike veganreise til USA og Canada. Vi skal ha konkurranse og man kan vinne både gavekort på reise, kokkekurs og den nye boken til Ragnhild Nordrum. Så håper vi sees på standen vår! Boken «Naturlig Godt!» kommer også til å være i salg på standen, så plukk gjerne opp en kopi av denne.

Bok-helside

Litt viktig info om helgen:

Det er åpent fra 11-18 både lørdag og søndag. Stedet er DogA i Hausmannsgate 16, rett ved Jakob Kirke. Prisen for voksne er 100 kr for dagspass og 150 kroner for helgepass. Foredrag og kokkekurs er inkludert. Barn under 5 år er gratis, og barn 5-15 år koster 30 kr for dagspass og 50 kr for helgepass. Billetter kan kjøpes i døra. Husk kontanter da det er mange av utstillerne som ikke tar kort!

Se oversikt over program her og hvem som skal ha stands her.

11301438_1610158345869177_922825706_n

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s