Dyreverndagen 21. mars

Dyreverndagen

Lørdag 21. mars arrangeres et helt nytt arrangement i Oslo: Dyreverndagen. Dette skal være en dag med inspirasjon for alle som er opptatt av dyrevern. Jeg tok en kjapp prat med prosjektleder Hilde Valbjørn Hagelin.

Hvorfor er det så viktig å arrangere en dyreverndag?

304039_274349882589707_1815996798_n– Det er viktig å arrangere en dyreverndag på grunn av tre ting: for å inspirere flere til å begynne med dyrevern, for å feire dyrevernarbeidet som gjøres i Norge, og for å samle bevegelsen. Det finnes så utrolig mange der ute som har lyst til å hjelpe dyr – de vet bare ikke hvordan. På inspirasjonsseminaret på Dyreverndagen skal de få masse inspirasjon til hva de kan gjøre!

Dessuten ønsker vi å feire arbeidet dyrevernerne i Norge gjør. De gjør en utrolig sterk innsats for dyr, og dette arbeidet burde hedres og feires. Og så vil vi skape en arena hvor man kan møtes på tvers av organisasjonene og miljøene. Dette skal bli et bra sted for nettverking og utveksling av ideer!

Hva gleder du deg aller mest til?

– Jeg gleder meg mest til at arrangementet endelig skal bli virkelighet. Vi er over 15 ildsjeler som har jobbet frivillig med dette i et år, og jeg er utrolig stolt over hva vi har fått inn på programmet. Jeg gleder meg til å bare nyte dagen!

Hvorfor burde folk være med på dette arrangementet?

– For å treffe masse hyggelige folk, la seg inspirere på seminaret og ha en skikkelig bra fest med konserter og prisutdelinger! Og så er det maten, selvfølgelig – deilig vegansk mat fra Funky Fresh Foods er inkludert i prisen, og det blir kaffe, te, frukt, snacks, wraps og middag.

Følg Dyreverndagen Facebook, Instagram og Twitter og kjøp billetter her.

Se program her for hvem som kommer, håper vi sees der! :)

2 thoughts on “Dyreverndagen 21. mars

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s