Ny norsk vegansk iPhone app – «Vegan Oslo»

App screens

I dag lanseres en helt ny app som har fått navnet «Vegan Oslo». Appen er på engelsk, kommer i første omgang ut kun til iPhone og er helt gratis å laste ned.

IMG_0056Jeg tok en prat med Sally som står bak appen. Hun er 27 år og kommer fra Manchester i England. Hun har bodd i Norge i 4, 5 år og jobber som manager for et designfirma som lager apper og nettsider. Hun kom opp med ideen en kveld hun var ute og lette etter et sted som hadde noe vegansk, og hun fant ingenting. Hun ønsket da hun hadde noe som kunne gjøre det enklere, og da kom ideen med «Vegan Oslo».

Sallys favorittsted: Funky Fresh Foods

Sallys favorittsted: Funky Fresh Foods

– Jeg elsker å utfordre meg selv, og lagde appen på relativt kort tid. Jeg har ca. 60 steder i appen nå, og den bare vokser og vokser. Hvis noen ser et nytt sted som har noe vegansk så kan de twitre meg eller sende meg en mail så skal jeg legge det til i appen, sier hun.

Hun forteller at hennes favorittsted akkurat nå er Funky Fresh Foods på DogA og at hun liker veldig godt quinoagrøten på Fresko på Frogner. Ellers handler hun mye på Røtter.

Kjøp appen ved å søke på «Vegan Oslo» i app store, følg henne på Instagram, Facebook og Twitter og støtt opp om dette bra initiativet! Og husk å gi fem stjerner i app-store :)

Update: Appen har byttet navn til Vegan Norway og kan nå også lastes ned på Android. Helt gratis! Les mer på www.vegannorway.com.

vegan-norway-banner-black-250w

3 thoughts on “Ny norsk vegansk iPhone app – «Vegan Oslo»

  1. Tilbaketråkk: Vegan Norway har utvidet til enda en by! | Veganmannen

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s