Veganske risboller

rispuffer med sjokolade

Risboller med kakao er enkelt å lage vegansk. Jeg har mange minner av disse fra både jul og bursdager da jeg vokste opp. Her er mammas gamle og gode oppskrift.

kaffeDu trenger:

  • 8 ss melis
  • 1 ts No Egg blandet med to ss vann (er mulig man egentlig ikke trenger dette, har bare laget en eksakt versjon av mammas gamle oppskrift, og da trengte man ett egg)
  • 3 ss kakao
  • 1 ss sterk kaffe
  • 1/2 plate delfiafett
  • 1 liter japansk ris (rispuffer)

visp

Pisk sammen no egg med vann og melis. Bland så i kaffe og kakao. Smelt og avkjøl delfiafettet og bland inn. Bland så alt i en bolle med rispuffene og sett på et brett i kjøleskapet et par timer.rispuff

rissnok

2 thoughts on “Veganske risboller

  1. skikkelig julete med risboller! :) Du trenger nok ikke no egg, men da er man i allefall garantert at de henger godt sammen. Jeg har stort sett brukt smelta sjokolade + delfiafett, og da har de hengt sammen helt fint. Lurt å ha i litt kaffe, det skal jeg gjøre neste gang også!

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s