Ovnsbakt rosenkål med granateple og appelsin

SAMSUNG CSC

Dette er en veldig enkel, god og fysisk attraktiv rett. Det grønne, røde og orange sammen gir nydelige farger på asjetten og passer godt til julemiddagen.

Du trenger (til 2 porsjoner):

  • 300 gram rosenkål
  • En dæsj olivenolje
  • En liten klype salt
  • Skallet til en liten appelsin
  • 1/4 granateple

Putt rosenkålen i en ildfast form. Bruk gjerne frossen rosenkål. Hell over litt olivenolje og dryss over bittelitt salt. Ikke for mye. Stekes så i midten av ovnen i 200 grader i ca. 15-20 minutter. Skjær av toppen og sidene på granateplet og bryt ut steinene i en bolle med vann. Da slipper du søl. Rasp en appelsin på et rivjern og tilsett så appelsinskallet og granateplefrøene over rosenkålen. Og vips, du har en ferdig siderett til julemiddagen.

SAMSUNG CSC

3 thoughts on “Ovnsbakt rosenkål med granateple og appelsin

  1. Tilbaketråkk: Veganmannens nøttestek | Veganmannen

  2. Tilbaketråkk: Hva spiser en veganer i jula? | Veganmannen

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s