Funky Fresh Foods har åpnet cafe og butikk i Oslo

2014-08-22 16.52.55

Det siste året har det åpnet flere veganske matsteder i Oslo. Nå i helgen åpnet også Funky Fresh Foods sin eget cafe på DogA. Der har de også fått butikk med masse gode, veganske og økologiske varer.

Den nye kafèen på DogA tilbyr nå mange nye og spennende smaksopplevelser med en økologisk og vegansk meny. Den består av ferske salater, sandwicher, frokostblandinger, smoothies, supper, raw food kaker og andre håndlagde delikatesser. All maten er fri for animalske produkter, og det meste er uten gluten og sukker.

2014-08-22 16.56.03

– Funky Fresh Foods vil skape bevisshet rundt maten du spiser ved å dele kunnskap og matopplevelser med gjestene. Vi ønsker å skape et fokus rundt bærekraftige matvalg og modernisere den eksisterende tankegangen. Et hjørne av lokalet er tilegnet økologisk butikk med håndlagte produkter, råvarer og kjøkkenutstyr. Det blir under høsten satt opp matkurs med noen av Norges fremste forelesere innen økologisk, grønnsaksbasert mat, sier daglig leder Josefine Andrèn som gleder seg til å bli en del av miljøet på DogA.

Jeg var en tur der i helgen og spiste en asjett med nudler, falafel, salat og to deilige dressinger. Den røde dressingen var bare helt nydelig! Den må dere prøve. Bestilte meg også en kaffe latte på soyamelk med en dæsj kokosmelk i. Veldig godt. Hyggelig folk som jobbet der, salg av økologisk vin og mange sitteplasser.

2014-08-22 17.02.34

Du finner dem på:

DogA – Norsk Design- og Arkitektursenter i Hausmannsgate 16 (like ved Kulturkirken Jakob)

Åpningstider (fra 1. september 2015): 
Mandag – tirsdag: 10:00-19:00
Onsdag – fredag: 10:00-22:00
Lørdag: 12:00-22:00
Søndag: 12.00-19.00
Anbefales :)

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s