Vegansk kokkekurs i Bodø i august

kokkekur

Jeg og Jane fra VeganMisjonen slår til igjen og inviterer til unike veganske kokkekurs, for første gang i Bodø!

Bildecollage: Veganmisjonen.com

Bildecollage: Veganmisjonen.com

Kurset holdes i naturskjønne omgivelser, i Naturhuset på Sandhornøya ved Bodø.

Kurs 1:
Lørdag 2. august, kl. 12 – 16
Kurs 2:
Søndag 3. august, kl. 11 – 15
Pris: 1.050,-

Påmelding:
For å melde seg på må man sende en e-post til veganmannen@gmail.com med hvilket kurs man vil være med på. Man må også sette over kursavgiften på 1.050 kroner til konto nr: 1204.39.44310. Merk betalingen med navnet ditt.

Spesialtilbud! Meld deg på og betal innen 1. juli og få veganmisjonens kokebok helt gratis! (Verdi kr 200) Et eksklusivt tilbud kun denne helgen.

serie1w1000

Bildecollage: Veganmisjonen.com

Hva skal vi lage:
Vi starter med en deilig lunsj og viser hvordan man kan lage diverse pålegg, tofu scramble og nøttemelk. Så spiser vi lunsj sammen, før vi får en omvisning i det flotte naturhuset med Ingrid Marie som har bygget huset.

I del to av kurset lager vi sommermat som passer til grillfest og andre sommerlige sammenkomster. Det blir forskjellig grillmat som burgere, potetsalat, soya steaks, dressinger og tilbehør, ferskpresset juice og sommerkake. Alt laget med kjærlighet og helt uten animalske ingredienser. Selvsagt skal vi spise alle godsakene til slutt, og det blir tid til å mingle med de andre som er med på kurset.

Hvem passer kurset for:
Dette kurset passer for både nybegynnere som vil lære mer om vegansk matlaging, og også de som lager mye vegansk mat allerede men vil ha mer inspirasjon. Uansett kosthold er du hjertelig velkommen!

Les mer og se bilder fra et av kursene vi har holdt.

Om naturhuset:
Naturhuset er det eneste av sitt slag i Norge. Konseptet er en bolig inni et drivhus, med eget biologisk kretsløp som gjenbruker alt vannet fra huset til vanning og næring av nytteplantene i drivhuset. Man kan på denne måten dyrke store mengder økologisk mat rett utenfor stuevinduet, også mer tropiske vekster. Huset slipper kun ut rent vann, og det er alltid oppholdsvær og vindstille i hagen Dette er det eneste naturhuset i verden som er bygget av cob og halm, og som har en geodesisk dome som klimaskall. Det er et spennende og innholdsrikt hus som er verdt å se, naturen rundt er også unik, ren og vakker.

Vi håper dere vil være med oss på kurs denne helgen, og vi kan love god stemning og ikke minst masse god mat! Les mer på facebook eventet for kursene.

Foto av mat: Tine Katrine

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s