Fire stjerners veganmiddag: Tommy

SAMSUNG CSC

Da var det endelig tid for en ny runde med «Fire stjerners middag» konseptet jeg og tre venner har. Første kvelden var nylig hos Tommy. Han imponerer alltid, og vant forrige runde vi hadde. Så vi var spente på å se hva han skulle diske opp med.

Velkomstdrinken var hjemmelaget ingefær-øl. Veldig, veldig god.

SAMSUNG CSC

Så var det tid for forretten. Det var en varm dag vi var der, så han hadde laget en kald ananas og agurk-gazpaco med ristede cashew nøtter med spicy krydder og gressløk.

SAMSUNG CSC

Hovedretten var hjemmelaget ravioli med spinat og ostefyll (basert på cashewnøtter), i en ostesaus med facon-biter (vegansk bacon basert på tofu), og ovnsbakt sitron og asparges. Dette må jeg si er en av de beste hovedrettene vi har hatt på disse kveldene. Helt fantastisk god. Skal prøve å snike til meg oppskriften til dere ;)

SAMSUNG CSC

Så var det tid for underholdnings-biten, og det var et spill som het «Ryktet går», hvor man skulle få et ord som man skulle tegne, og så sende videre til neste person som skulle gjette hva man hadde tegnet, og så sende videre til neste person som skulle tegne det den personen hadde skrevet ned. Så kunne man se hvordan ordet «sykepleier» kunne bli til «sjørøver». Veldig gøy :) Han hadde også tatt med litt sjokolade hjem fra en ferie med Polen. Veldig gode, masse forskjellige fyll inni.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Desserten var hjemmelaget is. Den ene var cashewnøttiskrem med kirsebær, og den andre med soyamelk og hasselnøttsmør. Nam!

SAMSUNG CSC

Stay tuned for neste kveld, da skal vi være hos Hege :)

One thought on “Fire stjerners veganmiddag: Tommy

  1. Tilbaketråkk: Fire stjerners veganmiddag: Heidi |

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s