Ny vegan restaurant i Oslo: Loving Hut

vårruller

Lørdag 11. januar åpner «Loving Hut» vegansk cafe i Oslo. Nærmere bestemt Fredensborgveien 29. Det har tidligere vært en annen cafe i samme kjede i Oslo, men den ble dessverre lagt ned. Jeg håper den nye kommer til å få mye besøk, og at mange støtter opp om dette flotte nye initiativet. Jeg vet i alle fall at jeg kommer til å spise mye der fremover. De har åpent fra kl. 13 den første dagen, og har 20 % rabatt den første uken.

Åpningstidene er 11-20 alle hverdager, og 13-21 på lørdager. Søndager stengt.

Følg de på facebook. Håper nettsider kommer også etter hvert. En annen morsom ting er at de skal også selge vegansk hundemat. Veldig spennende :)

Se menyen her:

1479524_10153695030220150_267196901_n

1504958_774882452541183_1088011061_n

20 thoughts on “Ny vegan restaurant i Oslo: Loving Hut

   • Nr. 3 – Vårruller: Smakte «gammelt». Seig, og med ubestemmelig innhold.
    Nr. 10 – Tofu maki (helt grei, bare at tofu smaker ingenting)
    Nr. 20 – Stekt ris med glassnudler, stekt tofu, sopp, veganskinke. Denne var spesielt grå og kjedelig. Alt gikk i gråbrunt, ingen av de gode smakene som pleier å være på vietnamesiske nuddelretter. Ingen grønnsaker / urter som livet opp.

   • Aj aj.. Det var jo veldig synd. Kanskje det er litt oppstartsgreier og at de får ting mer på plass etter hvert? Det går i alle fall an å gi tilbakemelding direkte til dem så de kan kanskje endre på noen ting :)

 1. Vil bare komme med en føre var melding, og det er at hunder og katter skal ha kjøtt, de er laget for det, ikke vegetar mat som hoved måltid. :-)

 2. Dette er jo gull!! Håper dette gjør vegansk man mer mainstream slik at tilgjengeligheten blir høyere. Kjempebra start! Det finnes jo også en vegansk restaurant på mathallen nå for de som ønsker å sammenligne kvalitet osv :)

 3. Jeg var å spiste der i går, dampet tofu med tomatsaus og ris het det. Det var sursøt saus med slapp tofu og slapp salat, kjempesuff!!! hadde virkelig gledet meg til å prøve dette stedet men jeg kommer ikke til å gå der igjen, det var ikke verdt pengene. Jeg lager bedre vegetarmat selv.

  • Huff, så dumt du hadde en dårlig opplevelse der. Jeg har spist der et par ganger selv, og likte maten veldig godt. Vårruller, sommerruller, sushi og en rett med vegetar»biff».

 4. Rett skal rett, det er altfor dyrt, man blir mettere med en annen opsjon som også er vegan. Tips! Gjør det selv, google viser deg…

 5. Var innom 17de mai! Spiste vårruller, burgere, pommes frites, aubergin og wokgrønnsaker til hovedrett og bestilte alt på dessertmenyen uten muffins og vi var mette og kjempefornøyde når vi gikk😄😃😊damen i bunad!

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s