Fire stjerners middag hos Tommy

1

Etter to veldig fine kvelder med ny runde av «Fire stjerners middag» var det på tide å dra til Tommy. Han pleier ofte å diske opp med mye spennende, så vi gledet oss veldig. Som velkomstdrink hadde han laget en chai latte med kokosmelk og fersk kokos. Den var helt fantastisk god, og det var veldig smart å servere noe varmt siden det var så kaldt ute.

2

Til forrett hadde han laget sprø frityrstekte kummin-kjeks med 9 ristede og malte indiske krydder, kokos-lime chutney, syltede rødbeter, mungbønnespirer og tamarind-saus. Jeg tror jeg må si at det er den beste retten jeg har smakt på alle disse kveldene. Ble helt forelsket i denne retten.

3

Til forrett hadde han laget Dosa, Potet Masala, Coconut Chutney, Tomato and Onion Chutney, Raita: Soyayoghurt med sitron og mint og Ingefærchutney.

4

Til dessert hadde han laget churros med sukker/kanel, sjokolade og bringebærvodka.

5

Han anbefaler sterkt å stikke innom www.showmethecurry.com om dere vil lage indisk. Veldig gode, enkle og autentiske oppskrifter.

I tillegg til masse god mat så lærte han oss også å åpne en kokosnøtt, viste oss krydderskuffene sine og ikke minst lekte vi med lego. Det var konkurranse i å lage det best kreative sex-leketøyet ;) Det ble uavgjort.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s