De siste dagene har jeg vært så heldig å få være på både «God Morgen Norge» og «Morgennytt» for å snakke om veganisme og jul. Jeg tror det er mange som lurer på hva vegetarianere og veganere spiser i julen, som er kjøttindustriens mestselgende høytid. Det er jeg veldig glad jeg kunne få snakke mer om.
Jeg har vært på GMN en gang tidligere, og lagde da søtpotetpai og sjokolademousse. Nå var det nøttestek med tilbehør som var på planen.
Wenche er så koselig og hun er veldig interessert i å lære mer om veganmat. Både før og etter sending fikk jeg snakket mye med henne om dette. Jeg stiller gjerne opp igjen og igjen :) Kanskje fast hver mandag kunne vært noe?
Mandag hadde jeg og Jane fra bloggen VeganMisjonen.com blitt invitert til Morgennytt. Vi tok med litt nøttestek-blanding, vegisterkaker og cupcakes for å vise frem. Det var en utelukkende positiv sak om veganisme, og det var veldig deilig. Ofte kan det komme litt rare spørsmål, men journalisten var veldig saklig og virket genuint interessert. Forfriskende :)
Heisann, har et spørsmål angående nøttesteken! Kan den fryses ned? Og evt. hvordan bør den varmes opp etterpå? :)
Hei Marte, jeg har ikke prøvd å fryse ned nøttestek før. Vet faktisk ikke helt hvordan det blir. Hvis du prøver må du skrive igjen hvordan det gikk :) Mat varer ikke så lenge i mitt hus, hehe. Den går i alle fall veldig bra å lage dagen før den skal stekes.
Bare å fryse. Du kan varme den igjen ved å skjære i stykker og steke litt på pannen.
Gode innslag Thomas! Satt og så på Morgennytt på jobb og det virket som om kollegaene mine fulgte godt med.
Takk for svar folkens! Steika skal prøves :)
:)
Tusen takk :) Så bra dere så på, håper det var noen som ble inspirert til å spise mindre kjøtt i alle fall.
Kjempebra jobba!
Tusen takk :)