Debatt og dialog om mat

Debatt

Ville bare tipse om denne debatten på Litteraturhuset i Oslo som er neste uke. Jeg tror det kommer til å være veldig interessant. Jeg kommer i alle fall, håper vi sees der!

PS: Har nettopp registrert meg på Bloggurat :)

4 thoughts on “Debatt og dialog om mat

  1. Var møtet interessant? Godt besøkt? Jeg forstår det slik at det var noen ernæringseksperter med på møtet. Hva var deres oppfatninger? Var de positive eller kjipe?

    • Hei Bård, det var veldig interessant og det var nesten fult med folk. De som satt i panelet hadde litt forskjellige meninger om ting som ble sagt, men var alle enige om at et plantebasert kosthold var veldig gunstig for god helse og forebygging av mange sykdommer :) Generelt veldig positive alle sammen, men var litt den: «det er jo så vanskelig å kutte helt ut animalske produkter, så vi anbefaler å kutte ned på kjøtt og spise mer frukt og grønnsaker». Håper å få lagt ut et lenger innlegg om denne kvelden snart.

      • Flotte greier! Jeg har lest denne boken på engelsk. Den anbefales på det varmeste! Det handler egentlig ikke om kinesere, men om hvordan et naturlig plantebasert kosthold kan løse de største helseproblemene vi har. Det som kanskje er overraskende er hvordan mange kroniske sykdommer delvis kan reverseres med naturlig plantenæring med lite fett. Så til alle som genuint er opptatt og bekymret for helsa si, julegavetips!!

      • Jeg er enig :) Det var utrolig spennende å høre hva alle sa, spørsmål fra publikum og ikke minst forfatteren selv over skype. Satser på et lenger innlegg snart om kvelden.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s