Vegansk biff chop suey

2013-10-09 20.58.07

Jeg hadde besøk av en kompis denne uken og ville lage noe jeg aldri hadde laget før. Vi tittet litt i kokebøker og på nett, og kom frem til at vi skulle lage biff chop suey. Her kommer oppskriften (nok til 2-3 personer):

  • 2013-10-09 20.28.51En pakke med vegansk biff (jeg brukte FRYS beef-style strips, kan kjøpes på helsekost eller på svenskegrensa)
  • 1/2 brokkoli
  • 1 løk
  • 1 grønn paprika
  • 200 gram sjampinjong
  • En boks vannkastanjer (ca. 140 gram)
  • 80 gram sukkererter
  • 125 gram minimais
  • Ris

Marinade til «biffen»:

  • 1 ss soyasaus
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ss vegansk worcestershire saus (kan kjøpes på helsekost eller iherb)
  • 1 ts sukker
  • 1 ts grønnsaksbuljongpulver
  • 2 ts maizena

Saus:

  • 8 ss buljong
  • 1 ss soyasaus
  • 2 ts maizena
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper

Bland marinaden sammen og hell på «biff»-bitene. La det marinere i 10-15 min. Stekes så i litt olje, sett så til siden. Hakk opp grønnsakene og stek. Tilsett «biffen», og hell over sausen til slutt. Server med ris.

2013-10-09 21.18.17

4 thoughts on “Vegansk biff chop suey

  1. Hei😄 Jeg bare lurer på en liten ting i denne oppskriften: der det står 1ts grønnsaksbuljong, mener du da en ts buljongpulver eller ferdig utblandet buljong?

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s