Vegansk 17. mai feiring

For mange handler 17. mai om god mat, champagne frokost, pølser og is. Heldigvis finnes alt dette i vegansk versjon, så vi veggiser også kan kose oss. Jeg er så glad for at det har kommet så mye gode, spennende produkter til Norge de siste årene. Blant annet supergode soyapølser og soyais ;)

2013-05-17 10.43.33

Jeg skulle på en stor lunsj til Heidi (fra 4 stjerners middag) i dag, så jeg ville ikke spise altfor mye til frokost. Men tenkte det kunne vært morsomt med noe rødt, hvitt og blått. Så det ble en hvit soyayoughurt, blåbær, og en ferskpresset juice laget av rødbeter, ingefær, eple, gulrot og sitron. Enkelt, sunt og godt.

Så gikk turen til byen hvor jeg møtte Lars og vi dro videre til Røa. Der hadde alle tatt med seg litt mat hver, så vi fikk en stor flott buffet med mat og dessert.

Det var blant annet hjemmelagde burgere, aioli, salat, foccacia, ovnsbakte grønnsaker, fløtegratinerte poteter, lasagne, pastasalat, falafel, hummus og masse mer.

2013-05-17 14.31.24Jeg hadde tatt med en hjemmelagd bløtkake med bringebærfyll, ferske jordbær og blåbær til pynt. Har aldri lagd bløtkake før, så ble veldig glad når den ble god :)

2013-05-17 15.54.53Se flere bilder her:

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Gratulerer med dagen Norge!

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s