Noodles – take away i Oslo

2013-04-06 14.46.55I dag dro Lars og jeg på «Noodles». Det er et nytt takeaway-konsept hvor man får wokede nudler og tilbehør. Man velger selv mellom tre forskjellige nudeltyper (alle er vegan), tofu, grønnsaker, og sauser. Dette tilberedes og serveres i en boks som man kan ta med seg, eller spise der. Da vi kom var det veldig mange i kø, og ingen ledige sitteplasser inne. Men det var fint å sitte ute også :)

De har tre forskjellige sauser. Alle er laget fra scratch, og alle er vegan. Det var lemongrass/lime, teryaki og chili. Jeg bestilte eggnudler (helt uten egg!) med teryiaki med alle grønnsakene og tofu, Lars bestilte med chili. Begge to var veldig gode, og kostet 95 kr.

Man kan også bestille små bokser med koriander og cashewnøtter i tillegg.

Photo 06.04.13 15 08 23

Photo 06.04.13 14 56 30«Noodles» holder til på Solli plass vegg i vegg med «Waynes Coffee» (som for øvrig har soyamelk, om du kunne tenke deg å ha en latte eller noe i tillegg til nudlene).

Åpningstidene er som følgende:

Photo 06.04.13 14 47 03

 

Men, jeg må fortelle noe av det beste! Da vi satt ute så kom det en veldig hyggelig dame bort til oss og kjente meg igjen fra bloggen, og fortalte at hun feiret 40-års dagen sin på «Noodles» og de hadde forhåndsbestilt helt vegansk spesialmat med miso suppe til forrett, nudler til hovedrett og multekrem til dessert. Hun sa hun var veldig fornøyd og at de hadde bare synes det var gøy å lage noe annerledes!

Tenk så gøy om de hadde startet med misosuppe fast, og veganske desserter? :)

 

8 thoughts on “Noodles – take away i Oslo

  1. Maten var så god at jeg glemte resten av kaoset på denne lille butikken. Det var jo lørdag og da kan man ikke forvente at man gjør ting alene i Oslo.

  2. Tilbaketråkk: Grønn Festival på Nesodden | Veganmannen – mitt liv som veganer

  3. Tilbaketråkk: Flere nye veganske alternativer på Noodles | Veganmannen – mitt liv som veganer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s