Jeg savner «Resept»!

CIMG2474

Restauranten «Resept» i Stavanger som stengte i fjor var en av mine favorittrestauranter. De hadde fantastisk vegansk gourmet mat. Veldig synd at de stengte..

Håper det er noen som tør å satse på god veganmat i Oslo (eller Stavanger) igjen, det trengs virkelig. Jeg hadde garantert stilt opp for å hjelpe med det ene eller det andre, så ta kontakt!

Her er noen bilder fra da jeg var på «Resept» i 2010. Hvor godt ser det ikke ut?

CIMG2478

CIMG2480

CIMG2482

 

9 thoughts on “Jeg savner «Resept»!

 1. Åh, det ser skikkelig godt ut! Fikk aldri besøkt Resept jeg. Hadde lyst å reise til Stavanger for å spise der, men nå er det jo for seint.

 2. Jeg hørte så mye bra om Resept, så det var synd de la ned!
  JA til flere veganske/veganvennlige spisesteder! Det trengs, og det er så hyggelig å kunne gå ut å spise som veganer også.
  Vi fikk ikke til lunsj denne uka, men hva med neste uke? Og hvis du vil, kan vi ikke ta turen på et av de få veganvennlige stedene som finnes? Jeg elsker Eger, og har kjempelyst til å teste ut Fresko!!

   • Oki, gleder meg :)
    så forresten nettopp Smaken Av Hund (igjen), og jeg kjenner jeg blir så sint over hvor dumme folk er :( Jeg liker den filmen siden man slipper å se veldig mye av dyreholdet (men nok), og at den fokuserer på løgnene som blir fortalt til forbrukerne. Spesielt kvalm blir jeg av at de serverer kotletter og pølser til griser, at «de» gjør veggiser til synderne siden vi spiser soya mens realiteten er at mesteparten av soyaen går til dyra, og hvor grusom kylling-produksjonen er. Kunne bare ønske alle fikk opp øynene for hva de egentlig spiser..
    (sorry, måtte bare få ut litt frustrasjon :P )

   • Frustrasjon er viktig å få ut – så bare skriv ivei! :) Ja, «Smaken av hund» må jeg få sett igjen, lenge siden sist. Er forresten veldig glad du blogger igjen! ;)

 3. Første gang jeg var på Resept var jo med deg! :) Husker jeg ble helt målløs over hvor god mat de serverte. Så trist at det ikke eksisterer lenger. Mange gode minner derfra.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s