Dessert etter frokost

sharon

Etter frokosten i dag så tok jeg meg likegodt en sunn dessert. Frukten sharon smaker veldig søtt og selges på mange matvarebutikker.

Følgende er lånt fra http://www.bama.no:

Det guloransje kjøttet inneholder ulike karotenoider som kroppen kan omdanne til aktivt vitamin A ved behov. Vitamin A er viktig for synet, huden og fosterutvikling. Karotenoidene er i seg selv sterke antioksidanter som beskytter kroppen mot skadelige frie radikaler og reduserer risikoen for kreft og hjerte- og karsykdommer. Kostfiberet gir et bidrag til en bedre fordøyelse og kan regulere kolesterolnivået.

Nam!

sharon biter

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s