Gresskar

Det nærmer seg Halloween, og jeg tenkte å lage noe digg med gresskar. Har tidligere laget gresskarmuffins, kake, suppe og salat. Har dere noen gode oppskrifter som dere kan tipse om? De kan godt være uveganske, så kan jeg prøve å veganisere dem :) Legg igjen en kommentar under.

Blir glad for alle tips!

6 thoughts on “Gresskar

  1. Gresskarpure:-D trenger matfløte,smør,muskat og salt og pepper. Jeg har det oppå brødskiva,på kjøttpålegg. Tror man skal ha kavring i og,mn det kan jg ikke spise så…eller så kan man jo lage gresskarsyltetøy. Da trenger man sukker,saft av sitron,gresskar selvsagt og revet ingefær.

  2. Min favorittoppskrift er fra Hugh Fearnley-Whittingstalls Veg every day: Kutt gresskar og purre eller vanlig løk i treninger, og la det surre med litt olje, sitronsaft og oregano på svak varme under lokk til bitene er møre (ca. 1/2 time). Tilsett evt. litt vann hvis du er redd for at det skal koke tørt. Smak til med salt, dryss over persille helt på slutten og server med kokt quinoa. Kjempeenkelt, veldig godt og selvfølgelig ernæringsmessig et helt perfekt måltid!

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s