Tegneserie om meg?

Ble tilsendt denne tegneseriestripen, og det lignet mistenkelig mye på meg. Pluss, jeg elsker soya latte! haha! Bestilte faktisk en i går på Nazar Cafe på Sagene i går. En is-latte med hasselnøtt. Veldig god! :)

Har du prøvd soyamelk istedenfor kumelk i kaffe?

10 thoughts on “Tegneserie om meg?

  1. Hadde ein koffeinfri latte med soyamjølk på kafé her i Bergen seinast på søndag. Er litt lettare å vere veganer når ein bur i ein storby, men Noreg er diverre ikkje så veganvenleg enno likevel. Får satse på at ting vert betre med tida.

      • Kafé Spesial i Christies gate 13 har nokre veganske rettar på menyen og prisane her er veldig fornuftige. Kjøpesenteret Galleriet har i femte etasje ein kafé som heiter Augustins Deli der ein kan plukke det ein finn fristande i salatbaren, prisen går etter vekta, og så trur eg Pygmalion Økocafé og Galleri med adresse Nedre Korskirkeallm. 4 skal ha nokre veganske alternativ. Utanom har ein jo standarden å gå på ein av kjederestaurantane og sjå om dei klarer å lage eit vegansk alternativ utan å til dømes droppe tomatsausen. (Eg var på Egon sist veke og ville ha glutenfri pizza utan ost etc., og resultatet var at eg fekk ikkje tomatsaus ein gong. Det vart litt tørt… :P)

  2. Soyamelk er så digg! Jeg har i blant problemer med at den skiller seg i kaffen, men jeg tror det løser seg hvis man varmer opp melka først. Vet du noe pm det?

    Jeg har hørt at mandelmelk er himla godt i kaffe. Noen som har sett det på en kaffiplass i Norge?

    • Ja, soyamelk blir ikke så bra om man tilsetter det i varm kaffe. Da er det bedre med iskaffe, eller å bruke soyafløte i kaffen. Mandelmelk har jeg bestilt på cafe i USA, det var veldig godt! Men har dessverre ikke sett det noe sted i Oslo. Hvis noen ser det, så rop ut :) Et annet problem jeg har hatt er hvis jeg bestiller kaffe latte med sirup på Deli De Luca. Hvis man tilsetter sirupen først, så blander den seg veldig rart med melka og blir klumpete. Da er det bedre å ta opp i sirup etterpå. Der har de forresten også ikke ekstra tillegg for soyamelk, sånn som mange cafeer har, så det er supert.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s