Lazy Sunday breakfast

Er ikke helt i form i dag, litt vondt i halsen. Derfor tenkte jeg at det måtte bli litt ekstra kos med frokost. Lagde toast med veggie salami fra Viana (kan kjøpes på helsekostbutikker), veganost (selges på helsekost og flere vanlige matbutikker som Meny og Ica) og masse digg krydder. Det ble også et stort glass med soyasjokolademelk. Nam!

Hva pleier du å lage til frokost når du trenger litt ekstra kos?

8 thoughts on “Lazy Sunday breakfast

    • Åh! Det hørtes veldig digg ut. Jeg kommer til å legge ut oppskrift til de pannekakene jeg pleier å lage i helgene. De har jeg enten med ferske bær, eller med «facon» og lønnesirup. Nam!

  1. Hei Veganmannen! SÅ gøy å oppdage bloggen din! Jeg kommer til å følge den religiøst. Det er alt for få av dere! Veldig kvinne-dominert dette med vegan-blogging.. Jeg har akkurat lagt om kostholdet, og har fått samboern sånn halveis på slep :) Fint å lese om vegan-livet fra en manns perspektiv.

  2. Hei =)
    Har vært på «små titt men mest i hodet jakt» etter en god erstatning til animalskost! Prøvde å titte litt uten hell kjapt på Meny i etter en da jeg så dette innlegget. Lurte derfor på om du kunne forklare meg hva slags ost du kjøper? Plassering i butikk(oste hylla, allergi hylla ?!), navn, bilde?! Også litt off topic.Så også at du skrev at du hadde jobbet i mange år med dyrs rettigheter og nå i vegetar/vegan foreningen. Jeg er litt gira på å kanskje kunne hatt jobb innen dyre saken selv, men aner ikke hva det finnes av muligheter for meg med kun vgs utadanning?! Hadde satt enormt pris på om du hadde noen tips ?!

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s